Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Marţi, 18 Mar. 2014, 10:48
0
1931

(P) Studenţi şi investitori la Academia Broker de la Cluj-Napoca

SSIF Broker, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti şi Universitatea "Babeş Bolyai", organizează la Cluj-Napoca, în perioada 19-20 martie, în cadrul proiectului educaţional “Academia Broker”, două evenimente ce vor aduce în atenţia publicului importanţa educaţiei financiare şi noţiuni despre piaţa de capital şi investiţia la Bursă.

Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

“Academia Broker” îşi propune două obiective majore: îndrumarea studenţilor din universităţile cu profil economic către o carieră în domeniul Pieţei de Capital şi educarea actualilor şi potenţialilor investitori pe bursă din toată ţara.

Evenimentul din Cluj debutează în data de 19 martie, în cadrul Universităţii "Babeş Bolyai", şi este adresat studenţilor. Aceştia vor avea şansa să ia parte la prezentări susţinute de profesionişti în domeniu şi să intre în contact direct cu speakeri din cadrul SSIF Broker şi Bursa de Valori Bucureşti.

Joi, 20 martie, „Academia Broker“ continuă cu organizarea primei conferinţe dedicate potenţialilor investitori. Evenimentul va avea loc în sala 118, de la etajul I al Facultatii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, începand cu ora 17.00.

Persoanele interesate de investiţia pe piaţa de capital vor afla cu această ocazie informaţii relevante şi de actualitate de la speakeri de top din cadrul SSIF Broker şi BVB. Invitatul special în cadrul evenimentului este Ludwik Sobolewski, Director General al Bursei de Valori Bucureşti.

“Dupa succesul primului eveniment din roadshow-ul Academia Broker, a fost o alegere firească să continuăm la Cluj-Napoca, oraşul de origine al SSIF Broker şi al doilea centru financiar al ţării. Cu această ocazie, vom organiza şi primul eveniment din seria celor dedicate potenţialilor investitori. Suntem onoraţi de participarea domnului Sobolewski, mizăm pe o prezenţă numeroasă şi suntem convinşi că vom reuşi să prezentăm o perspectivă interesantă celor interesaţi de tranzacţionarea pe piaţa de capital”, a declarant Grigore Chiş, directorul general al SSIF Broker.

Academia Broker a debutat în data de 24 februarie, la Academia de Studii Economice Bucureşti. Seminarul s-a bucurat de prezenţa şi interesul din partea a peste 100 de studenţi din cadrul ASE. Speakerii invitaţi au captat atenţia participanţilor cu diverse subiecte de interes privind piaţa de capital.

Proiectul “Academia Broker” se desfăşoară în parteneriat şi cu sprijinul celor mai importante universităţi din ţară şi facultăţi de profil, în vederea organizării de conferinţe şi întâlniri de networking cu studenţi şi potenţiali investitori, evenimente ce vor contribui la aprofundarea cunoştinţelor în domeniul bursier şi continuarea profesiei în domeniul financiar.

În cadrul “Academia Broker” vor fi organizate peste 10 seminarii, în oraşe precum Cluj, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Suceava sau Iaşi.

Partenerul media al proiectului “Academia Broker” este publicaţia online Wall-Street.ro.

Despre SSIF Broker SA

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti, şi al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, acţionar la Depozitarul Central S.A. Bucureşti, Casa Română de Compensaţie, Casa de Compensaţie  Bucureşti, Fondul de Compensare al Investitorilor.

SSIF Broker SA funcţionează pe baza deciziei de reautorizare a CNVM nr. 3097 -3098/10.09.2003, a autorizaţiei de negociere în Bursă nr. D8/19.04.1995 şi a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numarul în registrul CNVM: PJR01SSIF/12007).

Veritabil pionier în promovarea pieţei de capital, SSIF Broker S.A. s-a implicat în listarea la Bursa de Valori Bucureşti a unora dintre cele mai prestigioase societăţi din România, şi a cotat 11 dintre cele 12 societăţi listate iniţial la BVB, pregătind şi introducând la tranzacţionare un număr de 45 de societăţi printre care se numară Antibiotice Iaşi, Azomureş Târgu-Mureş, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad şi altele.

În anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima şi până în prezent singura societate de investiţii financiare listată la Bursa de Valori Bucureşti, la categoria I. SSIF Broker SA Cluj-Napoca are în prezent mai mult de 12.000 de acţionari persoane fizice şi juridice.

Cel mai important acţionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o deţinere de 12,514% din capitalul social. Capitalul social subscris şi integral vărsat este în prezent de 84.670.466,75 lei.

SSIF Broker SA este o societate înfiinţată cu capital privat integral românesc. De la înfiinţare şi până în prezent nici un acţionar nu a deţinut controlul asupra societăţii; prin actul constitutiv se prevede că nici un acţionar nu poate să deţină mai mult de 15% din capitalul social al SSIF Broker SA.

Din punct de vedere al valorii tranzacţiilor efectuate atât în numele clienţilor cât şi în nume propriu la Bursa de Valori Bucureşti, SSIF Broker SA s-a situat în permanenţă între primele societăţi de intermediere a tranzacţiilor cu valori mobiliare din ţară.

În ceea ce priveşte tranzacţionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Sibex, SSIF Broker SA s-a situat de asemenea în permanenţă pe primele locuri. SSIF Broker S.A., are în prezent o sucursală în Bucureşti şi mai multe agenţii în ţară, care răspund necesităţilor clienţilor societăţii facilitând relaţia de afaceri cu aceştia.

 

Articole din aceeasi categorie
Arobs Transilvania Software a semnat un acord privind preluarea SAS GRUP SRL, firma care deține alarma.ro și care este unul dintre jucătorii din Top 3 în domeniul furnizării de soluții de monitorizare
04 Sep. 2018
08:45
2
Numărul turiștilor străini sosiți la Cluj în luna iunie 2018 a crescut la Cluj cu 10,4% față de perioada similară a anului trecut, potrivit indicatorilor economico-sociali comunicați de Direcția Județ
28 Aug. 2018
13:38
1
Orașele dezvoltate nu investesc încă suficient în soluții Smart City, deși ar avea fonduri. Aceasta ar fi concluzia unui studiu dezvoltat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM).
22 Aug. 2018
09:29
0
În unele orașe, lucrările realizate la terasamentele blocurilor de locuințe sunt depășite și afectate de condițiile meteorologice. Cele mai mari probleme apar în timpul iernii și în perioada ploilor.
15 Aug. 2018
11:02
0
Fundația Civitas a început recent un proiect prin care se dorește să sprijinirea dezvoltării economice rurale prin aducerea împreună a producătorilor de fructe de pădure într-o cooperativă.
12 Aug. 2018
10:00
0
Calea Mănăștur este strada cu cele mai valoroase ( de nu mai puțin de 24,2 milioane de euro) și numeroase tranzacții (327) în 2017. La polul opus se află cartierul Becaș, la ambele criterii.
07 Aug. 2018
08:45
2

Post new comment

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.
  • Taguri HTML permiseŞ <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență vor fi șterse.

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide