Accident mortal în apropiere de localitatea Dumbrava. O femeie și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un camion

by admin

Un accident mortal a avut loc marți seara pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Dumbrava. O femeie și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un camion.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus de un bărbat, de 52 de ani, din județul Bihor.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul medical prezent la fața locului a pronunțat decesul unei femei, de 52 de ani, pasageră în autoturism. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la fața locului”, au transmis polițiștii clujeni.

ISU Cluj a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ, unde au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă era încarcerată o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, în stare de inconștiență.

„S-a acționat imediat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului salvatorilor și pentru a extrage femeia din autoturism. S-a constatat că aceasta era în stop cardio respirator și s-au început imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD, iar ulterior au fost continuate de către echipajul SAJ. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au putut readuce funcțiile vitale ale femeii.

La locul accidentului a fost acordat primul ajutor calificat și unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost ulterior transportat de către un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era în stare de conștiență și era cooperant”, au transmis și cei de la ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza