Bătaie cu cuțite, aplanată de jandarmii clujeni. Două persoane au ajuns la spital

by admin

Două persoane au ajuns la spital seara trecută, după un conflict spontan izbucnit în cartierul Mărăști. Jandarmii chemați să intervină i-au prins pe agresori, care acum sunt cercetați penal.

„Joi seara, în urma unui apel la SNUAU 112 privind un conflict în desfăşurare cu ameninţări de cuţite, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în misiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din cartierul Mărăşti.

Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde au găsit întinși pe trotuar, doi bărbaţi care prezentau plăgi la nivelul abdomenului, respectiv spatelui. Aceştia au declarat oamenilor legii că atacatorii se aflau în imobilul alăturat, motivul conflictului fiind căutarea unui verişor. 

Având în vedere faptul că cele două persoane rănite necesitau îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanță prin dispeceratul unităţii.

Jandarmii au intrat în curtea imobilului indicat de persoanele rănite pentru a identifica presupuşii agresori. În urma somațiilor, din imobil au ieşit doi bărbaţi cu mâinile deasupra capului, care au fost rapid încătuşaţi iar apoi li s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

Cele două persoane rănite au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la UPU Cluj.

Jandarmii au procedat la întocmirea documentelor operative și predarea persoanelor lucrătorilor din cadrul I.P.J. Cluj pentru continuarea demersurilor legale.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza