Căldura aduce noi perspective de divertisment pentru clujeni

by Oana Spiru

După o perioadă austeră și restricții din cauza pandemiei în diverse domenii, printre care și cel al divertismentului, măsurile de relaxare aduc cu ele deschidere piscinelor și a parcurilor balneare. Astfel, clujenii pot opta pentru mai multe activități de relaxare odată cu venirea sezonului cald.

În județul Cluj avem una dintre cele mai noi statiuni balneare din Transilvania, Parcul Balnear Toroc.

Complexul Toroc este situat in Dej, judetul Cluj, pe Dealul Cabdicului ce ofera un peisaj ca din poveste. Parcul a fost inaugurat in 15 mai 2010, si are o suprafata generoasa de 40.000 mp. Atractia parcului o reprezinta lacul cu apa sarata pe o suprafata de 1600 mp ,dar si piscinele exterioare si interioare. Parcul Balnear Toroc este cel mai important punct turistic din Dej care este vizitat atat de turisti din toata tara cat si de turisti din afara tarii.

Piscina Sun Tropez s-a deschis în Cluj de la primele raze de soare. Se află la 15 km de Cluj-Napoca, în Sălicea. Este deschisă zilnic, în intervalul 10:00 – 20:00. Intrarea se face exclusiv pe bază de rezervare online, pe site-ul lor și pun la dispozitia oaspetilor 200 sezlonguri si 20 baldachine. Apa piscinei este încălzită la temperatura de 27°-28° C.

Dacă avem nevoie de relaxare psihică, nicăieri nu-i la fel de liniște ca la Tarnița. Localizat la aproximativ 45 de minute de centrul Clujului, este cel mai iubit și căutat loc de relaxare și divertisment. Putem fie să închiriăm un ponton de care ne putem bucura toată ziua, fie să mergem la pescuit, său să facem schi nautic.

Cu toate că activitatea s-a reluat, prețurile pentru accesul la piscine și parcurile balneare au crescut din cauza perioadei lungi de inactivitate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza