„Colinde meșteșugite pentru inimi topite” – mini târg de Crăciun în cartierul Iris

by Oana Spiru

În perioada 6-11 decembrie, Piața Karl Liebknecht din Cluj-Napoca va găzdui un mini târg de Crăciun realizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca alături de Scena Urbana și Federația Tinerilor din Cluj, în cadrul proiectului cu finanțare europeană AGORA Interreg Danube. Piața se transformă, pentru aceste zile, în cel mai frumos loc din cartierul Iris.

PROGRAM ZILNIC

Piața Karl Liebknecht se transformă, pentru șase zile, în cel mai frumos loc din cartier. Între 6 și 11 decembrie, activitatea în târg începe la ora 16:00 și se termină la 21:30. Vor fi prezenți meșteri populari cu obiecte lucrate manual și bunătăți, iar la scenă se vor desfășura spectacole de colinde, balet și alte surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

„Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite” este evenimentul de Crăciun pregătit pentru locuitorii din cartierul Iris, dar la care îi așteptăm pe toți clujenii. Acest proiect pilot reprezintă un nou pas pentru organizarea de evenimente cu impact pentru comunitățile din cartierele clujene.

ANUNȚ

Sunt binevenite, pe scena din cartierul Iris, trupe / coruri de copii sau adulți din zonă care doresc să cânte COLINDE. Cei interesați sunt rugați să contacteze – prin mesaj pe pagina de Facebook – Scena Urbana, pentru a putea fi programată reprezentația.

Evenimentul este co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI) prin proiectul cu finanțare europeană AGORA, programul Interreg și implementat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca.

Intrarea este LIBERĂ.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza