Filarmonica Transilvania amână deschiderea stagiunii. Doi angajați s-au infectat cu noul coronavirus

by admin

Deschiderea stagiunii filarmonicii Transilvania din Cluj s-a anulat, după ce doi angajați s-au infectat cu coronavirus.  E vorba de doi dintre angajații din administrația instituției de cultură, care au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. 

,,Din păcate, trebuie să vă anunțăm că deschidem stagiunea 2020/2021 cu o închidere. Sau, altfel, spus, că închidem Concertul de Deschidere a Stagiunii 2020/2021. Din orice sens vreți să citiți informația, rezultatul este același.Și, oricât de anormal ar părea, în circumstanțele prezentului acest gest ține de normalitate. Vă informăm că doi dintre angajații din administrația Filarmonicii de Stat ”Transilvania” au fost diagnosticați cu COVID-19. Ei se află de azi în izolare, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Instituția noastră a luat toate măsurile necesare pentru izolarea persoanelor care au intrat în contact cu aceștia și, de asemenea, pentru dezinfectarea spațiului de lucru. Sala de concerte se închide iar, pe perioadă nedeterminată, până când vom considera că reunirea publicului în sala de concerte devine mai sigură.Vom reveni în curând cu noi informații legate de celelalte concerte din luna septembrie ” au scris reprezentanții Filarmonicii pe pagina de Facabook

Aceasta va fi a 65-a stagiune pentru filarmonica Transilvania de la înființare. Vineri aceasta ar fi trebuit deschisă oficial cu un concert de deschidere.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza