Iulius Mall deschide sezonul reducerilor de până la 70% cu Black Friday

by Christian Suciu

Vânătorii de reduceri și pasionații de achiziții inteligente au acum de unde alege pentru că Iulius Mall Cluj a pregătit reduceri de până la 70% la o gamă extinsă de produse din categoriile îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice și parfumerie, bio și medical, articole sport, telefonie mobilă și accesorii, articole pentru copii și entertainment, mâncare, servicii și, bineînțeles, electronice și electrocasnice. Fii printre primii care află ce branduri au promoții, consultând catalogul online!

Nici bine nu a început luna noiembrie și deja te gândești cum poți profita de cele mai bune oferte la brandurile tale favorite? Din fericire, Black Friday e aici cu propuneri interesante și oferte de nerefuzat.

Vino la Seroussi, Tom Tailor, U-Man și Motivi pentru că te așteaptă reduceri de până la 70% la o selecție de articole. Sigur vei avea nevoie de ținute pentru seri relaxante de sărbători la cabană, de look-uri pentru petrecerile glam de Revelion sau de o achiziție must-have pentru întâlnirile memorabile de sfârșit de an. Și cum nicio ținută nu e completă fără accesoriile potrivite, Pandora, Sabrini, Swarovski și Select Gold afișează reduceri de până la 50% la o selecție de produse, iar tu poți găsi de la bijuterii cu forme inspirate de natură și până la produse de sezon.

Dacă ești în căutarea articolelor tehnice, care să îți ofere, atât confort, cât și siguranța necesară atunci când urci pe munte sau ieși la o plimbare prin natură, ori pentru practicarea unui sport, brandurile de profil te așteaptă cu oferte. Buzz, Sport Vision, The North Face & Patagonia, Under Armour, 4F ți-au pregătit promoții de până la 70%.

Definește-ți ritualul de îngrijire cu esențele și formulele produselor de la Sabon, Marionnaud, Kiehl`s, Gerovital, Douglas, Belher și MAC Cosmetics pentru că vei găsi promoții și reduceri de până la 50%. La The Make-up Shop găsești reduceri de 70%.  

După o sesiune de shopping intensiv, cei mici și cei mari deopotrivă se pot bucura de promoții la mese delicioase la Mado, Motiko, Salad Box și Shanghai. Oferte sunt și la Kitchenshop, Nobila Casa, Urbangadget, Contakt din Iulius Mall Cluj.

Vino la Iulius Mall Cluj, pregătește-ți lista de cumpărături și profită de weekenduri prietenoase cu bugetul tău!   

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza