Motocicletele SMURD revin pe străzile din Cluj-Napoca

by admin

Motocicletele SMURD vor „patrula” din nou pe străzile din Cluj-Napoca, o dată cu sosirea primăverii. Acestea sunt dotate cu toată aparatura necesară și pot interveni rapid în cazurile în care este necesară acordarea de urgență a primului ajutor.

„Începând cu lunile de primăvară și imediat ce condițiile meteo permit acest lucru, motocicletele SMURD revin în intervenție. Le puteți vedea în orice moment pe străzile din Cluj-Napoca și aduc un plus în gestionarea oricărei situații de urgență. 

Încadrate de un pompier paramedic, motocicletele ajung mult mai rapid la locul solicitării și asigură o primă intervenție, care de multe ori este vitală. De asemenea, motocicletele sunt echipate cu toate dispozitivele medicale necesare acordării extrem de rapide a primului ajutor: defibrilator semi-automat, balon de resuscitare, trusă cu laringoscop, aspirator de secreții și geantă medicală de urgență şi alte echipamente specifice.

Pe de altă parte, ținem să fim cât mai apropiați de comunitatea motocicliștilor din județ, astfel că vom fi prezenți sâmbătă, începând cu ora 10:00, în incinta poligonului Transylvania Moto Academy. Vom organiza și un curs de prim ajutor special pentru motocicliști care va avea loc pe tot parcursul zilei!”, a transmis ISU Cluj pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Motocicletele SMURD revin pe străzile din Cluj-Napoca – Revista Presei 11/05/2023 - 16:09

[…] SURSA / CITESTE MAI MULT […]

Raspunde

Comenteaza