UPDATE. Derby-ul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. Vezi cum se simte fotbalistul CFR-ului depistat pozitiv cu COVID-19

by admin

Un caz pozitiv de Covid-19 a fost descoperit la CFR Cluj. Partida din această seară cu FCSB a fost amânată.

Fotbalistul formaţiei din Gruia infectat este Adrian Păun (25 de ani).

Informaţia a fost confirmată oficial de LPF, prin secretarul general Justin Ştefan. Oficialul a afirmat că partida va fi mutată pentru o dată ulterioară, iar jucătorii celor de la CFR vor fi retestaţi.

„Un jucător de la CFR a fost testat pozitiv. De dimineaţă a prezentat simptomele specifice Covid 19. A fost testat în regim de urgenţă, rezultatul comunicat telefonic de la clinică către reprezentanţii clubului a fost pozitiv. Se aşteaptă parafa medicului pentru a se întocmi formularele administrative, respectiv buletinul de testare va fi comunicat către Ligă. Când avem documentul oficial, luăm decizia de amânare a meciului din această seară.

Aşteptăm documentul oficial, că aşa trebuie să lucrăm, pe documente oficiale, dar e clar că nu ne induce nimeni în eroare. Deci nu se pune problema să nu fie testat pozitiv. Deja merge cineva către Ligă, să întocmească decizia de amânare. Aşteptăm buletinul ca să putem să-l ataşăm deciziei de amânare, să fie toate documentele legale. 99,9% nu se mai joacă azi”, a spus Iustin Ştefan.

Fotbalistul CFR-ului depistat pozitiv, Adrian Păun, nu are simptome grave, iar colegii săi au fost testaţi, urmând ca rezultatele să vină mâine.

”El a făcut puţină febră în cursul nopţii. Dimineaţa s-a luat măsura ca el să fie testat. Pentru că noi respectam adversarii. Am respectat protocolul MTS. Ne-am testat jucătorii înainte de meciul cu Mediaş. Imaginaţi-vă dacă noi ascundeam acest lucru, iar după această partidă apăreau mai multe cazuri şi la FCSB şi nu mai putea juca finala Cupei. Nu este nici moral, nici legal”. a declarat Marius Bilașco, oficialul formației pregătite de Dan Petrescu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza