Situaţiile disperate cer măsuri disperate. Dan Petrescu revine mai repede în Gruia şi va participa la antrenamente echipei

by Bianca Baraboi

CFR Cluj trece printr-o perioadă dificilă. Ajunsă pe poziţia a patra în Superligă, fosta campionată va fi antrenată, din sezonul viitor, de Dan Petrescu.

Totuşi, tehnicianul nu vrea să mai stea departe de echipă pentru foarte mult timp.

Conform Fanatik, începând cu 29 aprilie, Dan Petrescu va începe munca în Gruia! “Bursucul” va discuta cu jucătorii, va face planul de bătaie pentru următorul sezon şi sunt şanse foarte mari să şi conducă antrenamente!

Mai mult decât atât, patronul are încredere în Dan Petrescu şi este gata să îi facă toate poftele antrenorului.

Petrescu îşi doreşte jucători în valoare de 8 milioane de euro la CFR Cluj, iar Neluţu Varga este gata să bage mâna adânc în buzunar.

Vestea că Dan Petrescu va reveni mai repede în Gruia este una extraordinară pentru fanii echipei, având în vedere că lupta la cupele europene este teribilă.

Pe lângă veniri, la fosta campioană vor exista şi pleca jucători. Conform informaţiilor apărute anterior în presă, Otto Hindrich, Cristian Bălgărdean, Petar Mamic, Ricu Zejnullahu, Anton Kresic, Cristi Manea, Panagiotis Tachtsidis şi Omar El Kaddouri nu vor mai face parte din lotul echipei, începând cu sezonul viitor.

sursa: Prima News

Te-ar putea interesa si

Comenteaza