Spirit civic la Dej. Un bărbat a găsit un portmoneu cu mii de euro și l-a returnat posesorului

by admin

Un bărbat din Dej a dat dovadă de spirit civic, după ce a găsit un portmoneu plin cu bani, dar și cu acte și carduri bancare. Acesta a anunțat imediat poliția, iar bunurile au ajuns rapid înapoi la posesorul lor.

„Un portmoneu în care se aflau 2.900 de euro, dar și documente și carduri bancare, pierdut și găsit pe o stradă din municipiul Dej a ajuns repede la deținătorul acestuia. Norocul unui bărbat dintr-o localitate din apropierea municipiului Dej a fost faptul că persoana care a găsit portmoneul, domnul Todoruț Valer, s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Dej pentru a-l preda, cu speranța că cine l-a pierdut, să îl primească cât mai rapid, suma din interiorul fiind considerabilă”,  au povestit reprezentanții IPJ Cluj pe rețelele de socializare

Bărbatul nu este la primul gest de acest fel. Anterior, el a predat polițiștilor un telefon mobil pe care îl găsise întâmplător pe stradă.

„Ne-a spus că predarea bunurilor pierdute de cineva este obligația unui cetățean, o normalitate. Confirmăm și noi spusele domnului Valer, dar ținem să îi transmitem admirația noastră pentru umanitate și lecția de bun simț”, au mai spus cei de la IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza