Stație nouă pentru mijloacele de transport în comun pe Calea Dorobanți!

by Christian Suciu

CTP Cluj a anunțat înființarea unei noi stații de transport în comun pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca. Aceasta va deservi atât liniile 46B, 44 și 45 precum și cursele speciale pentru transport elevi: E6, E7, E8, E9, E10, E11, E12, E13, E14. Scopul măsurii vizează îmbunătățirea mobilității urbane din zonă pentru pasageri.

”Compania de Transport Public Cluj-Napoca informează publicul călător că, începând cu data de 4 aprilie 2024, o nouă stație de transport în comun ,,Rubin Patiția” va fi înființată pe Calea Dorobanților, nr. 40, și va deservi liniile 46B, 44, 45 și cursele speciale de elevi  E6, E7, E8, E9, E10, E11, E12, E13, E14.

Această măsură sporește accesibilitatea la transport și îmbunătățește mobilitatea urbană pentru locuitorii din zonă, elevii, personalul Liceului pentru Deficiențe de auz, Liceului Special pentru Deficienții de Vedere și a spitalelor din zonă, precum și a pacienților. Noua locație va asigura siguranța călătorilor, fiind amplasată în apropierea trecerii de pietoni”, au transmis reprezentanții CTP Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza