Urșii ies la vânătoare! Au răpus 4 oi din gospodăria unei familii din comuna Chiuiești!

by Christian Suciu

În satul Strâmbu din comuna clujeană Chiuiești urșii și-au făcut de cap în gospodăria unei familii căreia i-au ucis 4 oi iar pe una au devorat-o complet conform informațiilor furnizate de dejeanul.ro. Aceștia au rupt gardul de protecție al gospodăriei și s-au îndreptat către locul în care erau ținute oile.

În urma atacului, reprezentanții Primăriei au venit personal la fața locului pentru a evalua pagubele iar cazul a fost trimis mai departe la Prefectură iar o comisie va fi formată pentru a investiga mai departe problema și pentru a despăgubi proprietarul gospodăriei.

”Nu există niciun fel de sesizări cu privire la vreun atac al urșilor la Chiuiesti. Am verificat inclusiv pe 112 și la nivel de Jandarmerie. Am verificat la Primărie și am primit confirmare din partea domnului primar despre atac, dar este singular și nu putem vorbi despre atacuri repetate. A mai fost o situație în urmă cu mai bine de 1 an din spusele domnului primar. Un echipaj al Jandarmeriei pleacă la Chiuiesti pentru verificarea situației, iar dimineața domnul primar întrunește CLSU pe această temă. ” a transmis Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu

Te-ar putea interesa si

Comenteaza