Vlad Crișan Pop participă la Bucovina Ultra Rocks: „Dacă am ajutat măcar un copil să aibă medicamente sau să participe gratuit în tabăra MagiCamp nu am trăit degeaba”

by admin

Crisan Pop Vlad Adrian participa la Bucovina Ultra Rocks. Cursa este de 105km. Luptătorii trec pe culmea Rarau, pe vârful Pietrosu Bistrița și pe vârful Giumalau. Intrecerea incepe de la Câmpulung Moldovenesc. Vlad Pop a dus numele MagiCAMP din Cluj până la Polul Nord -via Ungaria, Austria, Croația, Franța, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Suedia, Finlanda, Africa de Sud, China.

De șase ani, de când a pășit prima oară în ”tabăra care i-a schimbat viața”, plăcerea de a alerga a căpătat un scop nobil: susținerea copiilor aflați în suferință.

„În momentul în care îi ajuți pe alții, ești mult mai fericit și mai împăcat cu tine. Am realizat că fiecare suntem aici pentru un scop și că dacă am ajutat măcar un copil să aibă medicamente sau să participe gratuit în tabăra MagiCamp nu am trăit degeaba. Și am mai învățat că lucrurile bune pe care le faci ți se întorc, mai devreme sau mai târziu”, spune Vlad.

Fiecare pas pe care Vlad Pop îl aleargă în cursele de sute de kilometri înseamnă un sprijin pentru un copil bolnav și familia lui. Sau cum atât de frumos îi spune Raluca, soția lui, și ea om Magic: “Vlad, pașii tăi dau aripi copiilor”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza