FOTO. Liber la terase, aglomerație la mall-uri. De 1 iunie, sute de clujeni s-au înghesuit la CINEMA și Food Court

by admin

Astăzi este prima zi în care au intrat în vigoare noile măsuri de relaxare, iar prin urmare sute de clujeni au decis să iasă din casă. Din cauză că vremea nu este atât de prietenoasă, mulți dintre ei au luat cu asalt mall-urile din oraș. Aceștia s-au înghesuit alături de cei mici la cozile din fața cinema-urilor, iar pentru că astăzi se sărbătorește Ziua Copilului, unii dintre clujeni au ales să ia și o gustare în zona de Food Court.

De cealaltă parte, au existat și clujeni care au dorit să iasă la iarbă verde sau la un grătar la marginea orașului, or au optat să-și petreacă timpul liber la terasele din centrul Clujului. Câțiva dintre părinți au decis să-i scoată și pe cei mici să se bucure în Piața Unirii ca în vremurile bune.

Clujenii puțin mai îndrăzneți au decis să înfrunte vremea nestabilă și au ieșit la o gustare sau chiar la un grătar, în imediata apropiere de oraș, mai exact în pădurea din comuna Ciurila.

Terasele și centrul Clujului nu au mai fost pline ca pe vremuri de 1 iunie. Dacă puțini au fost cei care au servit ceva delicios la mese, părinții prezenți în Piața Unirii s-au văzut nevoiți să-și supravegheze copiii care se jucau bucuroși la fântâna arteziană.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza