Hartă interactivă cu centrele de vaccinare din țară. Se poate vedea tipul de vaccin folosit

by admin

Cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 au acum la dispoziție o hartă interactivă a centrelor de vaccinare, unde pot verifica tipul de vaccin folosit. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea a anunțat că a devansat implementarea acestei funcționalități în platforma de programare, cu sprijinul STS. 

Astfel, la acest moment, harta centrelor pe tipuri de vaccin este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/. Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza