Adolescentă reținută de polițiști, după ce a reclamat un fals viol

by admin

O adolescentă de 17 ani din Apahida a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, după ce a reclamat faptul că a fost violată și obligată să consume droguri. Poveștile fetei s-au dovedit a fi simple invenții, iar aceasta este acum cercetată penal.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, tânăra a plecat de la domiciliul său pe 14 februarie seara și a fost declarată dispărută, după ce nu s-a mai întors acasă. „Polițiștii au desfășurat activități investigative în vederea depistării celei în cauză, iar a doua zi, în jurul orei 15.00, tânăra de 17 ani s-a întors acasă, aspecte sesizate de către reprezentanții legali ai acesteia.

Conform relatărilor celei în cauză, pe durata plecării de la domiciliu, aceasta s-ar fi aflat în municipiul Câmpia Turzii, alături de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiu, care ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta împotriva voinței sale și ar fi determinat-o să consume substanțe interzise.

În urma celor relatate, polițiștii au demarat cercetările şi au fost efectuate investigaţii, iar din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că cea în cauză ar fi reclamat în fals aspectele prezentate”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Adolescenta este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza