Bărbat strivit de propria mașină

by admin

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost accidentat de propriul autoturism. Bărbatul lucra la mașină într-un garaj situat pe Aleea Moldoveanu, dar la un moment dat autovehiculul a căzut peste el și l-a strivit.

„Acesta a fost observat, în timp util, de către un alt bărbat aflat în trecere, care, cu ajutorul unui taximetrist, a reușit să-l scoată de sub mașină.

O asistentă medicală, aflată în timpul liber, a evaluat bărbatul rănit, constatând starea gravă în care se afla, și a început masajul cardiac extern, până la sosirea forțelor de intervenție, care au fost alertate, în jurul orei 13.40, prin numărul unic de urgențe 112.

În momentul sosirii salvatorilor, bărbatul respira, însă după scurt timp a intrat în stop cardio-respirator și au fost necesare reînceperea manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD și pompieri. Corpul bărbatului a răspuns manevrelor salvatoare, astfel încât a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, însă se află deocamdată în stare critică”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza