Câștigătorul Balonului de Aur vine la Sports Festival 2020!

by admin

Fabio Cannavaro și fratele său, Paolo, vin la Sports Festival pentru a fi alături de prietenul lor, Adrian Mutu.

Fabio Cannavaro, câștigătorul Balonului de Aur în 2006, vine alături de fratele său, Paolo, la Sports Festival 2020. Ei se vor alătura echipei celorlalți foști mari fotbaliști precum Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso și Sebastien Frey, la meciul retragerii lui Adrian Mutu, pe stadionul Cluj Arena, 13 iunie.

Fostul coleg al lui Mutu de la Juventus, Fabio Cannavaro, a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști internaționali. A fost singurul fundaș care a câștigat Balonul de Aur din acel deceniu și al treilea din toate timpurile după Franz Beckenbauer și Matthias Sammer. În cariera sa, Fabio a trecut prin curtea unor echipe cu renume din fotbalul mondial. A petrecut șapte sezoane la Parma, două la Inter și două la Juventus. De asemenea, a jucat mai bine de trei ani la Real Madrid, iar spre finalul carierei la Al Ahli din Dubai. În total, el a reprezentat Italia la patru Cupe Mondiale, două Campionate Europene UEFA, la Jocurile Olimpice de vară din 1996 și la Cupa Confederațiilor FIFA din 2009.

De cealaltă parte, Paolo Cannavaro, și-a început cariera la Napoli, iar în 1999 s-a transferat la Parma, unde a jucat timp de șapte sezoane, alături de fratele său mai mare, Fabio. În 2006 a revenit la Napoli. A ajuns în scurt timp căpitan al echipei și a ajutat la renașterea clubului. În 2014, Paolo s-a mutat la Sassuolo de unde s-a retras din activitatea de sportiv trei ani mai târziu.

Sursa foto: marca.com

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

5 fotbaliști de top care ar fi ratat EURO 2020 06/04/2020 - 15:25

[…] 3. Nicolo Zaniolo – Tânărul fotbalist italian s-a accidentat grav și revenirea sa este așteptată abia pentru finalul lunii august. Zaniolo are […]

Raspunde

Comenteaza