CFR Cluj face încă un pas greșit în campionat înaintea duelului cu Sevilla!

by admin

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Viitorul, scor 0-0, într-un meci disputat în această seară, pe teren propriu. Este al doilea rezultat de egalitate consecutiv pentru echipa pregătită de Dan Petrescu, care a remizat și runda trecută, tot 0-0, dar în deplasare cu Gaz Metan Mediaș.

După doar 5 minute de la startul partidei, Bordeianu a fost la un pas de a deschide scorul, însă șutul său din interiorul careului a trecut peste poarta apărată de Căbuz. Din cauza jocului destul de strâns din partea ambelor echipe, ocaziile s-au lăsat așteptate. În minutul 25, Deac a irosit o ocazie imensă de a modifica tabela după o centrare perfectă a lui Camora. Lovitura de cap a atacantului clujean nu a fost foarte bine plasată, iar Căbuz a reținut mingea fără probleme. Singura ocazie clară a Viitorului s-a consumat în minutul 30, atunci când Gabi Iancu a lovit bara transversală după o torpilă de la 25 de metri. Arlauskis părea bătut la această fază, deși se întinsese destul de mult după minge. Costache a încheiat seria marilor ratări în finalul primei reprize cu un șut lamentabil spre poartă. Scor la pauză, 0-0.

În repriza a doua, atacul campionilor nu a mai funcționat la parametrii obișnuiți. Ardelenii au marcat un singur gol în trei meciuri oficiale disputate în 2020, obținând o singură victorie (0-0). Dan Petrescu a forțat și i-a introdus în ofensivă pe Țucudean și Păun, însă fără rezultat. Doar Păun a reușit să trimită un șut periculos spre poarta constănțenilor în minutuș 84. Remiza de azi nu o ajută foarte mult nici pe Viitorul. Echipa lui Gică Hagi a urcat provizoriu pe locul 5, dar poate fi depășită la finalul etapei de FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, caz în care ar ajunge în afara locurilor care duc în play-off.

De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne lider, are 49 de puncte, dar a făcut un nou pas greșit. Universitatea Craiova și FCSB, echipe care se află pe locurile 2, respectiv 3, au în acest moment 43 de puncte și s-ar putea apropia la 3 lungimi de lider, în cazul în care vor câștiga meciurile pe care le au de disputat în această etapă.

Echipe:

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Brodeianu (Păun ’68), Hoban, Djokovic – Joca (Omrani ’16), Deac, Costache (Țucudean ‘
Rezerve: Sandomierski – Cestor, Chipciu, Păun, Petrila, Omrani, Țucudean

Viitorul (4-3-3): Căbuz – Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer – Matei (Chițu ’86), Artean, Ganea – Iancu, Rivaldinho, G. Ganea (Iacob ’66)
Rezerve: Buzbuchi, Dussaut, Ciobanu, Iacob, Dulca, Chițu, Achim

Clasament: 1. CFR Cluj 49 puncte 2. Craiova 43 puncte 3. FCSB 43 puncte 4. Astra Giurgiu 40 puncte 5. Viitorul 39 puncte. 6. Botoșani 39 puncte

Vezi rezumatul partidei aici:

Te-ar putea interesa si

Comenteaza