Concurs de poezie on-line, pentru elevi

by admin

Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga” Cluj a lansat cea de-a XI-a ediție a Concursului de poezie on-line pentru copii, competiție organizată anual, cu prilejul Zilei Internaționale a Poeziei, sărbătorită în data de 21 martie.

Astfel, până în data de 13 martie 2020, elevi cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani pot trimite poezii compuse de ei fie pe adresa de e-mail copii@bjc.ro, fie le pot depune direct la Secția pentru copii de la Sediul central al bibliotecii – Calea Dorobanților nr. 104, parter est.

Fiecare participant va prezenta maxim patru creații, însoțite în mod obligatoriu de datele personale și de o fotografie. Creațiile literare vor fi redactate cu font Times New Roman, caractere de 12, spațiere 1,5, obligatoriu cu diacritice. În colțul din dreapta-sus al paginii se vor trece următoarele date: numele și prenumele elevului; vârsta, clasa, școala; localitatea, județul; adresa de e-mail a elevului/părintelui; numărul de telefon al elevului/părintelui; numele profesorului îndrumător.

Nu se percepe taxa de participare la acest concurs.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 24 martie 2020, la Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga”, iar numele și lucrările câștigătorilor vor fi postate pe Blogul copiilor ,,Între noi, copiii…” – https://copiibjc.bjc.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza