Ibracadabra pe San Siro! Marele meci Inter – Milan e duminică în direct pe Look Sport! Zlatan sau Lukaku?

by Cristina Mihaila

Zlatan va juca pentru prima dată împotriva lui Inter de când s-a reîntors la Milan. Suedezul a jucat în perioada 2006-2009 în tricoul lui Inter și are 66 de goluri marcate  pentru nerazzuri.

Ibra a marcat de 6 ori în 9 meciuri în poarta lui Inter. 

Inter e în urmărire generală. Vrea să o depășească pe Juventus și după 8 ani să-i întrerupă seria de titluri câștigate la rând. Cu Lautaro Martinez și Romelu Lukaku în mare formă, Inter pare favorită în derby-ul de pe Giuseppe Meazza.

De cealaltă parte, de la întoarcerea lui Zlatan Ibrahimovic, Milan e neînvinsă și a revenit în cărți pentru un loc de Europa. 

În derby della Madonnina, Zlatan are 4 goluri marcate pentru Milan și 2 pentru Inter, iar ca trofee, Ibra a câștigat 5 cu Inter și 2 cu Milan.

Marele meci dintre Inter și Milan e în direct duminică de la 21 :45 pe Look Sport !

Mai jos poți vedea toate cele 66 de goluri marcate de Zlatan pentru Inter:

Look Plus și Look Sport transmit cele mai importante competiții din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Olanda și Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin, turneele ATP de tenis sau Liga Națională de baschet.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza