Originar din Germania, locuiește la Miami, își face casă în România. DJ Markus Schultz trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu românca Adina Butar

by admin

Mixeză pe marile scene ale lumii, de la Tomorrowland, la Untold, este unul dintre cei mai apreciați DJ-i în America și își face casă în… România! DJ Markus Schultz s-a căsătorit anul trecut cu românca Adina Butar, din Deva, dar deși locuiesc la Miami, își doresc colțul lor de Rai și aici, aproape de familia din România.

Markus și Adina s-au cunoscut în 2014, când au lucrat împreună la un album. S-ar putea spune că Dj-ul s-a îndrăgostit prima dată de vocea ei, dar după mai multe colaborări și o perioadă în care au încercat să păstreze relația strict profesională, și-au dat seama că îi leagă ceva mai mult decât muzica. ”Am lucrat împreună la albumul Scream și a fost ceva, o chimie, chiar la prima vedere aș putea spune. Nu am început o relație imediat, dar când ne-am reîntâlnit ne-am dat seama că e ceva mai mult între noi. Așa a început totul”, ne-a povestit Adina Butar.

După o relație de câțiva ani, cei doi s-au căsătorit anul trecut și chiar dacă sunt foarte solicitați la evenimente în toată lumea, își fac timp să ajungă și în România, unde Markus se simte ca acasă. ”Primul cuvânt în română pe care l-am învățat a fost bine. Nu vorbesc foarte bine, dar dacă merg la un restaurant, de exemplu, pot să mă fac înțeles când comand sarmale, rață”, spune el.

De altfel, cei doi sunt atât de legați de România, încât plănuiesc să își construiască o casă lângă Sarmizegetusa. ”Încă nu am început lucrările, am avut de lucru câteva luni cu obținerea autorizațiilor pentru că în zonă sunt probleme arheologice, e mai greu de construit fiind zonă cu importanță istorică. Dar acum am reușit să obținem avizele și o să ne putem apuca de construit”, a mai mărturisit Adina.

DJ Markus Schultz a mixat de două ori la festivalul Untold și spune că probabil va fi prezent pe scenă și anul acesta. A fost declarat în mai multe rânduri cel mai bun DJ în America și a mai avut colaborări cu români, printre care Smiley sau Alina Eremia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza