(P) Mai mult decât șeminee, ALEGO reprezintă etalonul unui parteneriat de încredere

by admin

Indiferent de dimensiunile unei afaceri, fie că vorbim despre una mică, de familie, medie sau fie despre una mai mare, cu mii de angajați, regulile de supraviețuire pe o piață competitivă sunt aceleași și gravitează în jurul ideii de a oferi în permanență clienților tăi, produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate și performanță, la prețul corect.

ALEGO este una dintre acele firme care de peste 15 ani a încercat și a reușit să se poziționeze în topul firmelor din industria șemineelor și soluțiilor de încălzire alternativă din România. Ghidați după principiul onestității și transparenței totale în relația cu clientul final, am reușit după atâția ani să creștem sănătos, dar și să ne regăsim constant printre lideri,  într-o piață atât de volatilă și mereu în schimbare, datorită tehnologiilor în permanență dezvoltare din domeniul termicelor. Pornind de la Sibiu, afacerea s-a extins într-un ritm susținut, pe întreg teritoriul țării, așa că, dacă ești în căutarea unui semineu prahova spre exemplu, există șanse mari ca unul dintre miile de clienți satisfăcuți, să îți recomande produsele și serviciile noastre, iar asta pentru noi, reprezintă satisfacția supremă a lucrului bine făcut. 

Unul dintre primele aspecte cu care am încercat mereu să ne diferențiem în raport cu concurența este reprezentat de profesionalismul și devotamentul echipei noastre. Atât cei care montează șemineul, dând dovada unei precizii nemțești când vine vorba de construirea lui propriu-zisa, cât și personalul care este responsabil cu serviciile de consultanță și suport sunt oameni impecabil instruiți, atât profesional, cât și uman, pregătiți special pentru a oferi mereu cele mai potrivite soluții și a fi mereu în contact cu nevoile reale ale clienților noștri. În acest fel, indiferent dacă vrei un șemineu tradițional, un focar de calitate sau o soba pe peleti, la celălalt capăt al telefonului nu vei da niciodată de un robot cu răspunsuri predefinite, ci de un consultant real, încântat să te ajute cu toate informațiile de care ai nevoie.

Următorul aspect în lista priorităților noastre, constă în faptul că politica ALEGO se bazează pe respectul față de client și transformarea banalului proces cumpărător – vânzător, într-un parteneriat sănătos, pe termen lung. Atât înainte, dar mai ales după achiziționarea șemineului, noi oferim consultanță clientului și suntem dispuși să-i răspundem oricăror  întrebări ulterioare în legătură cu achiziția lui. În acest fel, relația cu clientul nostru nu se va sfârși o dată cu achiziția propriu-zisă a produsului, ci va continua atâta timp cât este nevoie și de fiecare dată când clientul nostru va considera necesar să apeleze la ajutorul nostru.

De asemenea, poltica de garanție pentru noi este literă de lege. Deși aceste lucruri se întâmplă rar cu produsele noastre de calitate testată, dacă focarul aflat în garanție se strică, burlane semineu sau orice alte tipuri de produse ce beneficiază de asigurare, echipa noastră va interveni în cel mai scurt timp pentru a remedia potențialele probleme. În plus, transportul este gratuit pentru oricare din produsele noastre, iar comanda ajunge la client în maximum 48 de ore de la confirmarea acesteia.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect, prin care încercăm să ne separăm de concurența directă, se referă la faptul că noi colaborăm cu liderii mondiali în materie de șeminee din Europa și SUA iar pentru a fi conectați în permanență la noutățile pieței, ne consultăm cu cei mai buni profesioniști din domeniu. De asemenea, suntem prezenți la expoziții și evenimente prin care încercăm să ne facem mai ușor cunoscute serviciile și produsele noastre calitative, clienților interesați  de universul fascinant al încălzirii neconvenționale.

Ai întrebări sau îți dorești consultanță în privința alegerii șemineului potrivit? Nimic mai simplu! ALEGO.ro este locul în care vei primi toate răspunsurile și informațiile, întâmpinându-te cu o gamă variată de produse, începând de la coșuri de fum, focare, sobe și toate accesorile necesare pentru asigurarea căldurii și bunăstării căminului tău.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza