Părculeț de joacă dintr-un cartier clujean, distrus de petarde

by admin

Distrugerile provocate de petardele de la Revelionul anului 2020 pot fi vizibile și în părculețul din Gruia, mai exact pe Cetățuie. O clujeancă a descoperit chiar în dimineața de Anul Nou resturile coșurilor de gunoi în care au fost aruncate câteva.

Femeia a postat pe Facebook imagini cu dezastrul din parc.

„Am ieșit la o plimbare cu copilul la Cetățuie și am fost șocată să văd ce vandalism s-a făcut la parcul de joacă. Încă din parcare am observat ce mizerie era. Da, pentru ca toate coșurile de gunoi erau stricate și gunoiul a fost dus de vânt peste tot. Niște persoane iresponsabile și, probabil, în stare de ebrietate, au pus petarde în coșurile de gunoi și unde au mai apucat și au distrus proprietăți care aparțineau nouă tuturor, dar mai ales copiiilor. Să le fie rușine. Dar și celor care le-au vândut petardele care sunt periculoase, deranjează liniștea și animalele care trăiesc împreună cu noi în oraș și n-au niciun rost în afară de a face zgomot și a emite noxe. Până când va fi acceptabil să se vânăe obiecte de distrugere minorilor?!”, a scris ea.

Reacțiile oamenilor au fost pe măsură, mai ales că se pare că nu este singurul caz de acest fel.

„La fel s-a întâmplat și în părculețul de lângă noi… ”, a postat o altă clujeancă.

„Eu nu înțeleg cum poate să îi placă cuiva să vandalizeze un parc de joacă sau niște coșuri de gunoi , ce satisfacție poate să aibă. Clar ca respectul de sine lipsește cu desăvârșire”, a apreciat alt utilizator al rețelei de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza