Provocarea Google. Dan Petrescu a răspuns celor mai căutate întrebări despre el

by admin

Înaintea duelului cu Sevilla, din 16-zecimile Europa League, antrenorul campioanei a acceptat provocarea de a răspunde celor mai căutate întrebări despre el, pe Google.

Deși se află înaintea unui meci extrem de important pentru echipa clujeană, „Bursucul” a lăsat deoparte, pentru o clipă, pregătirile jocului cu Sevilla de joi. Tehnicianul a răspuns unei serii de 10 întrebări, printre care curiozități despre hobby-urile sale, cel îl enervează cel mai mult, ce filme și ce fel de muzică ascultă. Dar nu în ultimul rând, a vorbit și despre marea sa pasiune, fotbalul.

1. Cine este Dan Petrescu? 

„E o întrebare grea. Dan Petrescu este antrenor la CFR Cluj, fost fotbalist. Practic toată viața mi-am dedicat-o fotbalului și cred că toată viața va fi la fel. Sunt dedicat 100% de dimineață până seara la ceea ce fac și sunt foarte fericit că în momentul acesta am toate rezultatele pe care mi le doresc”.

2. Câte limbi vorbește Dan Petrescu? 

„Vorbesc trei limbi foarte bine, româna, italiana și engleza. Am jucat în Italia și Anglia foarte mulți ani. Cred că mă descurc destul de bine în spaniolă, franceză și în rusă. Deci cam șase ar fi în total”.

3. Ce îl enervează pe Dan Petrescu? 

„Multe lucruri mă enervează. Știți foarte bine că nu sunt cel mai calm antrenor din România. Cel mai mult mă enervează când pierdem un meci, atunci sunt cel mai nervos. Nu contează cum pierdem, sunt foarte supărat după un meci pierdut, asta mă irită cel mai mult. Răspunsul acesta cred că îl știați cu toții”.

4. Ce filme îi plac lui Dan Petrescu? 

„Nu am prea avut timp să urmăresc filme. Dar, în general, îmi plac filmele de acțiune, thrillerele și comediile. De foarte multe ori când sunt cu fiica mea, Jennifer, merg chiar și la desene animate. Ultima oară am văzut “Frozen 2” și mi-a plăcut. Serialul meu preferat e „Las Fierbinți” și imediat după antrenamentul programat seara, de abia aștept să îl văd. Am văzut recent un film de acțiune care m-a ținut tensionat, dar am uitat cum se numește. Când sunt foarte stresat din cauza fotbalului, îmi face foarte bine să petrec timp la cinema”.

5. Ce avere are Dan Petrescu? 

„Depinde. Eu cred că averea cea mai importantă sunt cele trei fete. Jennifer, Rebeca și Beatrice, restul nu contează. Asta este averea mea cea mai importantă. E clar că am reușit să câștig bani pe unde am fost, însă nu cred că acesta e cel mai important lucru. Sunt foarte fericit cu ce am în momentul de față și nu îmi doresc ceva mai mult”.

6. Ce hobby-uri are Dan Petrescu? 

„Când termin ziua de lucru îmi place să mă uit la un film, din păcate îmi place să mă uit tot la fotbal. Îmi plac meciurile din Anglia și Italia. Îmi place să mă uit la tenis, dar și să joc tenis. Asta îmi lipsește cel mai mult în timpul liber, tenisul mă menține tânăr. Îmi place să mă uit la meciurile Simonei Halep. Când sunt foarte stresat, îmi prinde bine și tenisul”.

7. Dan Petrescu se teme de… 

„Următorul meci, mereu. Mi-e frică de următorul meci, mă tem de echipa mea câteodată, după un meci câștigat să nu se relaxeze. Mă tem și pentru sănătatea familiei și a prietenilor”.

8. Ce muzică ascultă Dan Petrescu? 

„Eu nu sunt ca jucătorii mei, care ascultă multă muzică. Când merg și vin de la un antrenament, ascult în general muzică în mașină, foarte rar în cameră. Prefer o muzică relaxantă, disco, îmi place muzica bună. Ascult uneori și muzică de festival. Când eram tânăr am fost la concerte la Eros Ramazzotti, Toto Cutugno și Jennifer Lopez”.

9. Cine este cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu?

„În primul rând fotbalul e cel mai bun prieten al meu. Totuși cred că știți toți că cel mai bun prieten al meu e „Pisică”, cel care e toată ziua cu mine. Eram prieten foarte bun cu Gică Popescu și cu Gică Hagi, dar meseria ne-a îndepărtat pe unul de celălalt”.

10. Cea mai mare realizare din cariera lui Dan Petrescu.

„Am avut norocul să am multe realizări, atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. Mi-aș fi dorit să câștigăm Campionatul Mondial și nu am reușit. Ca și antrenor îmi doream un trofeu european și nu am reușit încă. Totuși, pe unde am fost am câștigat trofee, am jucat la Campionate Mondiale, am dat goluri importante. Golurile cu Anglia și cu Statele Unite nu se uită.

Rezultate importante sunt titlurile cu Unirea Urziceni și CFR Cluj, Cupa din China și promovarea cu Kuban Krasnodar. Parcă anul trecut a fost unul special și cred că unul din cei mai buni ani din istoria fotbalului românesc. Să faci 12 puncte într-o grupă europeană, a fost un lucru extraordinar”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza