Restaurantul Napoca 15, închis după un control al OPC

by admin

Restaurantul Napoca 15, din centrul orașului, a fost închis pe o perioadă nedeterminată în urma unui control al inspectorilor Oficiului pentru Protecția Consumatorilor. În locația respectiva au fost găsite produse expirate de 4-5 luni, spații neconforme și murdărie. Potrivit inspectorilor, localul nu va fi redeschis până nu se vor îndeplini normele minime de igienă și siguranță alimentară stabilite de lege.

Potrivit comisarului șef-adjunct Mircea Radu, “sunt nereguli destul de grave și am luat măsurile de rigoare. Localul a fost închis până când se va ajunge la un nivel optim de funcționare. Operatorul trebuie să aducă spațiul la conformitate. Am găsit spații neconforme, spații insalubre, murdărie. Am găsit produse expirate depozitate. Expirate de 4-5 luni. E o problemă. Am rămas surprins de felul în care arată acel spațiu din centrul orașului”, a declarat acesta pentru actualdecluj.ro.

OPC s-a autosesizat în urma apariției în presă a declarațiilor unora dintre angajații restaurantului, care au dezvăluit că se vând produse expirate. Aceștia au povestit faptul că s-au produs abateri destul de grave în ceea ce privește siguranța alimentelor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza