S-a lansat licitația pentru proiectarea Spitalului Regional de Urgență Cluj. Ce valoare are contractul

by admin

Ministerul Sănătății a lansat, pe platformele electronice de specialitate – SICAP și JOUE- procedura de licitație  pentru proiectarea Spitalului Regional de Urgență Cluj. Valoarea estimată a contractului de servicii este de 68.604.513,80 lei fără TVA, iar toți cei interesați au termen de depunere a candidaturilor data de 17 februarie 2020.

“După cum am mai declarat, lansarea marilor proiecte de infrastructură reprezintă un punct strategic în programul de Guvernare. Este al doilea spital regional, după cel din Iași, pentru care am lansat oficial procedura de achiziție a serviciilor de proiectare. Câștigătorul desemnat are termen 1 an de zile de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitație și construcția efectivă a spitalului”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății.

Este al doilea spital regional, după cel din Iași, pentru care ministerul a lansat procedura de achiziție a serviciilor de proiectare. Câștigătorul desemnat are termen un an de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, iar ulterior va începe procedura de licitație și construcția efectivă a spitalului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza