Șeful Poliției din Câmpia Turzii a fost prins băut la volan. S-a ales cu dosar penal

by admin

Fă ce zice polițistul, nu ce face polițistul. Așa s-a putea caracteriza atitudinea șefului Poliției din Câmpia Turzii, comisarul Dorel Fodorean. Acesta a fost prins băut la volan chiar de subordonații săi, dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Conducerea IPJ Cluj a început cercetarea disciplinară a comisarului.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, au depistat joi seara un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privinţa căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriştilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii. Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. Prin urmare, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenţei/inexistenţei alcoolemiei în sânge. Întrucât persoana în cauză are calitatea de poliţist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Pe lângă cercetarea disciplinară, șeful Poliției din Câmpia Turzii va fi anchetat și de procurori, pe numele său fiind deschis un dosar penal.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza