Show de super enduro la Sports Festival 2019

by admin

Ediția din acest an a Sports Festival vine cu o surpriză pentru amatorii de senzații tari. La Cluj-Napoca va avea loc primul show de super enduro organizat în mijlocul orașului. Sâmbătă, 15 iunie, pasionații de motoare tari vor putea urmări rideri profesioniști pe un circuit special amenajat lângă BT Arena.

Un alt eveniment de neratat este competiția StrongMan România contra Ungaria. Cei mai puternici sportivi din cele două țări vor trage de sfoară camioane de 10 tone, cauciucuri de 300 de kilograme și vor ridica pietre uriașe de peste 100 de kilograme.

Sports Festival o aduce la Cluj-Napoca pe Simona Halep, campioana de anul trecut de la Roland Garros. Alături de Marius Copil, ea va juca un meci demonstrativ cu perechea italiană Flavia Pennetta și Fabio Fognini. Înaintea meciului, organizatorii au pregătit un show de echitație spectaculos. Doritorii vor putea descopere tainele acestui sport. Instructorii de la SALINA Equines le vor arăta care este poziția corectă în șa, cum se controlează calul și care sunt principalele comenzi.

Cea de a doua ediție a Sports Festival va avea loc în perioada 13-16 iunie, în Cluj-Napoca, și îi așteaptă pe iubitorii de mișcare cu demonstrații și cursuri de inițiere în peste 30 de discipline sportive, de la beach volley, petanque și skateboard la kendama, cross training și rugby.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza