Academia de Muzică se implică în sprijinirea familiei tânărului decedat în accidentul de pe Horea

by admin

Oficialii Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” (ANMGD) au postat pe pagina de Facebook un anunț de susținere a fratelui victimei accidentului de duminică, pe strada Horea din Cluj-Napoca. Cei care vor să ajute familia greu încercată pot dona bani în acest sens.

„Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani și starea gravă a părinților săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca.

Comunitatea ANMGD și-a propus să sprijine familia îndoliată și într-o manieră practică. Astfel, cei care doriți vă puteți alătura inițiativei profesorilor noștri de a efectua donații către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează!”, au precizat reprezentanții academiei clujene.

Amintim că accidentul în cauză a avut loc pe strada Horea din Cluj-Napoca duminică, 9 februarie. Mai exact, a fost o coliziune între doua autoturisme. Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Republica Moldova conducea autoturismul dinspre gară spre centru. A pătruns pe contrasens și lovit o mașină condusă din sens opus. La scurtă vreme, a decedat persoana din dreapta șoferului, Filip Barani, tot în vârstă 21 de ani. Tatăl acestuia conducea mașina, iar mama se afla pe scaunul din spate, ambii fiind răniți în accident.

Făptașul a fost testat cu aparatul etilotest, polițiștii constatând că avea o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.



Te-ar putea interesa si

Comenteaza