Accident mortal în prima zi a anului

by admin

Un accident mortal a avut loc în comuna Gilău, chiar în prima noapte a anului. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Someșul Rece, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare.

Mașina a ieșit de pe drum, a lovit o țeavă de gaz și s-a răsturnat pe terenul viran aflat la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri. Bărbatul a fost proiectat în afara autoturismului. Pompierii au intervenit cu un modul de descarcerare și un echipaj SMURD. 

Salvatorii au găsit la locul evenimentului un autoturism răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, la o distanță de cca 50 m față de acesta, și un bărbat de cca 40 de ani, care suferise multiple traumatisme, întins pe sol, la o distanță de cca 3-5 m față de autoturism.

Acesta nu prezenta semnale vitale, iar leziunile grave suferite nu au permis începerea manevrelor de resuscitare.

Trupul bărbatului a fost transportat la IML în vederea efectuarii necropsiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit ca el nu deținea permis de conducere.

Cercetările continuă în acest caz.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza